Biohiili natural 70 litraa

Biohiili natural on yleiskäyttöinen, myös luomutuotantoon hyväksytty, Biohiilituote, se on käsitelty vain vedellä, siinä ei ole lisäaineita ja se on vapaa kemikaaleista. Carbofex biohiili on saanut Euroopan Biohiili Sertifikaatin ainoana pohjoismaissa.

Hiili soveltuu kasvualustakomponentiksi, myös luomutuotantoon, jolloin se tuo kasvualustaan ilmavuutta, sitoo vettä ja ravinteita luovuttaakseen sen kasville. Kasvualusta- ja maanparannuskäytössä suosittelemme Biohiilen lannoittamista ennen käyttöä. Hyvä tapa, jos mahdollista, on sekoittaa biohiili kompostin kanssa ennen käyttöä. Biohiilen huokoisen rakenteen ansiosta hiili imee itseensä ravinteita ja vettä ennen kuin alkaa luovuttaa niitä kasville.

Komposti- ja kuivakäymälä lisäaineena biohiili luo suotuisan elinpiirin mikrobeille tehostaen kompostoitumista, se parantaa kompostin koostumusta sekä poistaa hajuja.

Tallin-, navetan-, sikalan-, kanalan lattiakuivikkeen joukossa hiili sitoo nestettä, kaasuja (mm. typpioksiduuli, ammoniakki ja metaani) ja poistaa hajuja.

Carbofex Biohiili on puhdasta ja korkealaatuista, puhtaasta raaka-aineesta Suomessa tuotettua. Se alittaa reilusti PAH-yhdisteille ja raskasmetalleille säädetyt raja-arvot.

Tuote on pakattu tiiviisti muovipussiin ja kuljetuksenkestävään pahvilaatikkoon. Tuotteen määrä mitataan pakattaessa mutta se voi tiivistyä kuljetuksen aikana, jolloin tilavuus voi muuttua.

Buy this
  • €63.00 EUR